Kullavikskliniken

Akuta råd

Ibland händer det saker med tänderna och tyvärr även då kliniken är stängd...

Här får du några enkla råd, som kan göra att situationen känns lite lugnare och läget kommer att kännas under kontroll.

Om en tand går sönder

Om en tand går sönder och du inte har några besvär av det, så går det bra att vänta tills vi öppnar igen. Om det känns vasst eller om tungan inte kan låta bli att känna på gropen, kan du köpa ett provisoriskt fyllningsmaterial (Cavit) på ett apotek och själv lägga på som skydd.

Inflammerat tandkött

Om du får problem med tandköttet i anslutning till en visdomstand eller annan tand, så kan du prova med att köpa Corsodyl-gel på något apotek och massera in den på det inflammerade området med hjälp av tandborsten, fingret eller en mellanrumsborste ett par dagar och se om det hjälper.

Mer akuta besvär

Om du däremot råkar ut för mer akuta besvär, som värk eller fraktur av en tand som stör estetiskt eller som skaver, eller om en krona/ bro lossnar, kan du ringa till:

Tandakuten
Engelbrektsgatan 34 C, Göteborg,
Telefon: 031-16 54 49

Vid olycksfall
Ring 112 och begär jourhavande tandläkare.

Följ oss på facebook för att få våra senaste nyheter och erbjudanden.

Kontaktuppgifter

Adress: Kullavikskliniken
Gamla Särövägen 320
42932 KULLAVIK
Telefon: 031-93 08 52
Fax:031-93 02 11
E-post:info@kullavikskliniken.se

Nyheter

3D-röntgen

Vi använder oss av en avancerad, digital 3D-röntgen. Den rekonstruerar en volym i 3D av önskat område i munhåla, bihålor eller käkleder. Den har blivit oumbärlig i vårt arbete, där vårt mål är att utöva tandvård med högsta precision.

Erbjudanden

Tipsa en vän

Det vore roligt, om du som redan går hos oss som patient, skulle vilja tipsa dina vänner om oss. Ett litet tack för hjälpen är 150:- i rabatt på ditt nästa besök, om någon vän bokar och genomför en undersökning hos oss. Självklart får din vän en välkomstrabatt på 150:-.