Kullavikskliniken

Estetisk tandvård

Med förkärlek för detaljer blir alla behandlingar estetiska, men för dig som vill ha ett vackrare leende erbjuder vi många alternativ. På Kullavikskliniken finns lång erfarenhet av estetisk tandvård alltid med dig som patient i centrum. Du är alltid välkommen att diskutera individuella önskemål och förutsättningar som gäller för just ditt leende

Missfärgade tänder

För att rätta till missfärgade tänder finns det idag säkra och enkla blekningsmetoder, som ger ett mycket bra resultat.

Snedställda tänder eller mindre skadad tand

Man kan med hjälp av skalfasader rätta till snedställda framtänder till det utseende man önskar eller använda sig av en nästan osynlig tandställning.

Glest eller avvikande form

Att forma om tänder som står glest eller har en avvikande form kan enkelt, utan att någon åverkan på tanden, göras med composite, ett slags plastmaterial som ”limmas” direkt på tanden. Detta kan vara en permanent lösning, eller bara för att se hur en fortsatt behandling med porslinsterapi skulle kunna se ut.

Mer skadad tand eller tandlucka

Om större delar av en tand har förlorats, kan vi ersätta den med en ny porslinskrona eller sluta en tandlucka med en bro om hela tanden är borta.

Nerslitna tänder/huvudvärk

Tandgnissling kan ge stora skador på tänder och då estetiskt framförallt på framtänderna, men också orsaka huvudvärk och spänningar i axlar och nacke etc. En bettskena att använda nattetid framställs individuellt för att stoppa fortsatt slitage och eventuella symptom.

Följ oss på facebook för att få våra senaste nyheter och erbjudanden.

Kontaktuppgifter

Adress: Kullavikskliniken
Gamla Särövägen 320
42932 KULLAVIK
Telefon: 031-93 08 52
Fax:031-93 02 11
E-post:info@kullavikskliniken.se

Nyheter

3D-röntgen

Vi använder oss av en avancerad, digital 3D-röntgen. Den rekonstruerar en volym i 3D av önskat område i munhåla, bihålor eller käkleder. Den har blivit oumbärlig i vårt arbete, där vårt mål är att utöva tandvård med högsta precision.

Erbjudanden

Tipsa en vän

Det vore roligt, om du som redan går hos oss som patient, skulle vilja tipsa dina vänner om oss. Ett litet tack för hjälpen är 150:- i rabatt på ditt nästa besök, om någon vän bokar och genomför en undersökning hos oss. Självklart får din vän en välkomstrabatt på 150:-.