Kullavikskliniken

Tandimplantat

Implantat som ersättning för en tand ger dig ökad livskvalitet. Behandlingen ger en permanent och tillförlitlig lösning.

Oavsett om du förlorat en, flera eller alla tänder och om det skett nyligen eller för flera år sedan kan tandimplantat ge dig nya fasta tänder.

Vi på Kullavikskliniken utför all behandling från operationen av fixturer (skruvar) till att du får dina tänder på plats och kan känna dig trygg med fasta tänder igen.

Inför behandling med implantat är planeringen viktig och en omfattande klinisk och röntgenologisk undersökning görs för att kunna bedöma förutsättningarna för en lyckad behandling.

Det är viktigt att käkben och eventuellt andra tänder är hela och fria från infektion innan implantat-behandlingen startar. Om någon annan behandling behöver utföras först kan det innebära att man avvaktar med implantatbehandlingen för att invänta läkning.

Våra duktiga och engagerade tandhygienister är specialiserade inom området och kan ge dig goda råd om hur du skall sköta dina nya fast förankrade tänder efter behandlingen. Det är mycket viktigt att hålla rent kring implantaten, då man annars kan drabbas av inflammationer som i sin tur kan leda till att man faktiskt förlorar sitt implantat.

Följ oss på facebook för att få våra senaste nyheter och erbjudanden.

Kontaktuppgifter

Adress: Kullavikskliniken
Gamla Särövägen 320
42932 KULLAVIK
Telefon: 031-93 08 52
Fax:031-93 02 11
E-post:info@kullavikskliniken.se

Nyheter

3D-röntgen

Vi använder oss av en avancerad, digital 3D-röntgen. Den rekonstruerar en volym i 3D av önskat område i munhåla, bihålor eller käkleder. Den har blivit oumbärlig i vårt arbete, där vårt mål är att utöva tandvård med högsta precision.

Erbjudanden

Tipsa en vän

Det vore roligt, om du som redan går hos oss som patient, skulle vilja tipsa dina vänner om oss. Ett litet tack för hjälpen är 150:- i rabatt på ditt nästa besök, om någon vän bokar och genomför en undersökning hos oss. Självklart får din vän en välkomstrabatt på 150:-.