Kullavikskliniken

Kompetens

På Kullavikskliniken arbetar tre tandläkare och kliniken är specialiserad på avancerad vuxentandvård. Vi utför all behandling inom såväl implantat, oral kirurgi, estisk tandvård, tandlossning, oral protetik (t.ex. kronor och broar), samt allt inom endodonti (rotbehandlingar).

Vi erbjuder även avancerade digitala röntgenundersökningar i form av CBCT (en slags 3D-teknik

där det undersökta området rekonstrueras och återges i minsta detalj).

Kullavikskliniken har även flera duktiga tandhygienister och tandsköterskor som bland annat hjälper våra patienter med förebyggande tandvård, utför tandblekningar, tar avtryck för bettskenor och snarkskenor, samt är specialiserade på att lägga en smärtfri bedövning.

Kullaviksklinikens egen personal utför själva allt inom tandvård – all kirurgi, fullständig behandling av tandlossningssjukdomar och svårare rotfyllningar. Att få komma till samma personal när man skall göra ett mer avancerat ingrepp i munhålan, som när man får den” vanliga” tandvården utförd, känns för patienten lugnt och tryggt och ingreppet känns därmed inte så oroande som den annars kan göra.

Följ oss på facebook för att få våra senaste nyheter och erbjudanden.

Kontaktuppgifter

Adress: Kullavikskliniken
Gamla Särövägen 320
42932 KULLAVIK
Telefon: 031-93 08 52
Fax:031-93 02 11
E-post:info@kullavikskliniken.se

Nyheter

3D-röntgen

Vi använder oss av en avancerad, digital 3D-röntgen. Den rekonstruerar en volym i 3D av önskat område i munhåla, bihålor eller käkleder. Den har blivit oumbärlig i vårt arbete, där vårt mål är att utöva tandvård med högsta precision.

Erbjudanden

Tipsa en vän

Det vore roligt, om du som redan går hos oss som patient, skulle vilja tipsa dina vänner om oss. Ett litet tack för hjälpen är 150:- i rabatt på ditt nästa besök, om någon vän bokar och genomför en undersökning hos oss. Självklart får din vän en välkomstrabatt på 150:-.