Kullavikskliniken

Tandblekning

Alla vill ha ett vackert leende. Vi reagerar alla positivt när vi möter en medmänniska med bländande vita tänder - det är som ett bevis på god hälsa och fräschör.

Att le och skratta är hälsobringande och ditt leende är dessutom en viktig del av det första intrycket andra människor får av dig.

Tandblekning bidrar oftast inte bara

till vitare tänder och ett vackrare leende utan även till en bättre självkänsla.

Vi utför blekning av hela käkar eller enstaka tänder.

Viktigt innan man bleker sina tänder är att man blivit undersökt av en tandläkare. Man måste vara fri från både hål och beläggningar för att få ett bra resultat. Tandköttet bör vara fritt från inflammation, varför vi rekommenderar att man besöker en av våra tandhygienister innan blekningen.
Långt ifrån alla har vita tänder naturligt. För en del av oss har vitheten minskat på naturlig väg med åren. Andra har faktiskt mindre vita tänder från början. De allra flesta människor har någon form av missfärgning på sina tänder. Mat, kaffe, te, vin, läsk och givetvis snus och rökning sätter sina spår. Viss medicinering och vissa sjukdomar kan missfärga tänderna.

Skonsam blekning

Vi använder oss av BrilliantSmile-tandblekning som är mycket skonsam. Individuella avtryck tas av dina tänder och vi framställer blekskedar i vilka en gel appliceras ca 1 timme per dag. Behandlingstiden är 7-10 dagar.

Vi på kliniken som arbetar med BrilliantSmile har samtliga

genomgått en specialutbildning och är certifierade för att få använda dessa preparat.

Noggrant utvalda

Samtliga våra tandblekningspreparat är noggrant utprovade, medicintekniskt CE-märkta och sist men inte minst PH-neutrala. Detta gör att BrilliantSmiles kunder tryggt kan vända sig till oss med vetskapen
att deras tandemalj ej kommer att skadas utav tandblekning.

Övergående biverkningar såsom ilningar och isningar är vanligt förekommande när man bleker tänderna. Tack vare skonsamma preparat är dessa biverkningar minimerade och resultaten är maximerade.

Följ oss på facebook för att få våra senaste nyheter och erbjudanden.

Kontaktuppgifter

Adress: Kullavikskliniken
Gamla Särövägen 320
42932 KULLAVIK
Telefon: 031-93 08 52
Fax:031-93 02 11
E-post:info@kullavikskliniken.se

Nyheter

3D-röntgen

Vi använder oss av en avancerad, digital 3D-röntgen. Den rekonstruerar en volym i 3D av önskat område i munhåla, bihålor eller käkleder. Den har blivit oumbärlig i vårt arbete, där vårt mål är att utöva tandvård med högsta precision.

Erbjudanden

Tipsa en vän

Det vore roligt, om du som redan går hos oss som patient, skulle vilja tipsa dina vänner om oss. Ett litet tack för hjälpen är 150:- i rabatt på ditt nästa besök, om någon vän bokar och genomför en undersökning hos oss. Självklart får din vän en välkomstrabatt på 150:-.